První lekce angličtiny s krásnou učitelkou Sandrou

Zlatokop Henry Vám představuje Sandru Teplou.

Sandra Teplá

Dobrodruhové, cestovatelé a rebelové nemusí být vždy vousatí a odrbaní …mohou být ženského pohlaví, krásní, mladí, voňaví, šikovní a vzdělaní. Přesně jako je Sandra.

Sandra si po střední škole sbalila svých pár nejdůležitějších věcí a odcestovala do Anglie studovat design šperku. Vše se ji podařilo. Zvládla angličtinu, školu designu a vytvořila jedinečné kolekce šperků inspirované přírodou, historií, cestováním.

Zlatokop Henry se nad krásou Sandry i krásou Sandřiny tvorby celý rozněžnil. Pod záminkou opětovných schůzek s mladou atraktivní umělkyní si vymyslel lest. Požádal Sandru o soukromou lekci angličtiny.

Sandra Teplá

Jako první otázku položil nic netušící Sandře, co znamená tajemný název její nové výstavy v galerii KusKovu. Co je to ten ENTWINED?

Je to něco jako propojení… propletení…mé šperky jsou zhmotnělé vzpomínky, zážitky z cest, inspirace různými kulturami. Spojovala jsem odlišné materiály z různých míst. Odpověděla zdvořile Sandra.

Hmmm, to se mi líbí. Zavrněl blaženě Henry pod stříbrným vousem. Sandro, Sandřičko, pojďme se na chvilku společně ENTWINEDtit .

Henry, velice ráda bych ti splnila tvé přání, jako důkaz mých sympatií k tobě ( mile se na Henryho usmála) určitě v budoucnu propojím nějaký kámen z tvé sbírky s mojí novou kolekcí.

Budu se těšit odpověděl trochu smutně Henry. Ale pak se rozchechtal tak moc, až se mu stříbrný vous začal kroutit.

A toto je konec první lekce angličtiny. Propojovat, proplétatENTWINEDtit…to se totiž musí umět!!!

Henry má ještě hodně co dohánět 🙂

Sandro, děkujeme ti za úžasnou lekci angličtiny okořeněnou britským smyslem pro humor.