Henry odemyká webovnici! www.zlatokophenry.cz

Ahoooj kamarádi!

Už je to tady!!! Po dvou letech usilovné práce odborníků se odemyká Henryho webovnice. K dnešnímu dni je veřejně přístupná prohlídka korunovačních klenotů krále rebelů a dobrodruhů.

Tak jako zlatokopa oslní na rýžovací pánvi po nekonečné práci jediné zrníčko zlata a doufá, že brzo objeví další, stejně tak pracně všichni kamarádi Henrymu vypíglovali webovnici. Po malých částech sestavili Legendární story zlatokopa Henryho a jeho věrného psa Gastona.

Henry má spoustu nápadů, je zábavný. Ale ukočírovat jej- to je teda nářez! Jak taky chcete krotit krále rebelů a dobrodruhů, že?! Nyní Vám již můžeme ukázat dost velký kus staveného ryzího zlata. Podařilo se nám konečně trochu pospojovat střípky z Henryho života. Vznikl tak kouzelný měnící se kaleidoskop. Nechte se jím očarovat. Přijměte pozvání na malou ochutnávku.

henry-webovnice

Henry a jeho kamarádi ještě neřekli své poslední slovo. Teprve začínáme! Ještě jsme nenašli veškeré zlato a nestavili jej do jediného nugetu. Jen nepřetržitou prací programátorů, umělců a kreativců bude postupně vznikat větší kus neuvěřitelné story. Máte se na co těšit a sami osobně se můžete připojit k tvůrcům nové historie. Připravujeme pro Vás soutěže, výstavy, putování po internetu, po zemi, do jiných galaxií. Budeme cestovat napříč časem. Jedinou podmínkou bude najít v sobě kousek dobrodruha a rebela. Bude to snadné- Henry rád nabídne pomocnou ruku.

Staňte se i vy kamarády člověka, který svoji dokořán rozevřenou náručí chce obejmout všechny fajn lidi. Pobavit se s nimi a podělit se o bohatství, která jsou skryta pod povrchem.